Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Gabriela Mutu Asociația CU CĂRȚILE PE ULIȚĂ

100% Complete
1,023 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se apropie ziua mea si chiar nu am nevoie de cadouri, doar de ganduri bune si sanatate. Copiii au insa nevoie de educatie mai ales in aceasta perioada si mai ales in anumite zone. De ziua mea imi doresc sa sustinem cu mici donatii proiectul Cu cărțile pe uliță L-am urmarit pe Relu de la inceput (august 2018) si m-au bucurat mult rezultatele lui de anul trecut. Ce a reusit el sa faca intr-un sat sarac din Teleorman mi-a confirmat ce credeam de mult : copiii din medii defavorizate isi doresc sa invete, isi doresc sa evolueze si sa-si depaseasca conditia. Au insa nevoie de ajutor, au nevoie de cineva care sa aiba incredere in ei, sa-i ajute si sa-i incurajeze. Pentru toate acestea, copiii din Scrioaștea il au pe Relu Voicu .


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Educația copiilor de la țară, din TEducația schimbă destine. Inclusiv, destinul unei națiuni.

Visăm înalt: să ne construim un Centru cultural pentru copii. Cu o bibliotecă vastă și spații dedicate unde să ne putem face lecțiile și multiple activități culturale și artistice necesare dezvoltării copilului. Azi, grație editurii Humanitas și directorului său general, Lidia Bodea, am improvizat o bibliotecă în dormitorul copilului, aici ne facem și lecțiile cu copiii din satul Scrioaștea, Teleorman. Aici visăm. Și visăm înalt. Poate prea.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Iulia si Costin

200 RON
17 Nov 2020

Mihaela Verdeș

75 RON
O idee minunată! La mulți ani!
16 Nov 2020

Mari

105 RON
La multi ani, Gabi, cu multa sanatate si tot ce iti doresti!
15 Nov 2020
La multi ani, Om frumos!
15 Nov 2020

Anonymous

150 RON
10 Nov 2020
10 Nov 2020
La multi ani cu sanatate si la multe fapte bune! ❤
10 Nov 2020

Georgiana

158 RON
Bravo!!sa ramai la fel de faina si implicata👏🏻
09 Nov 2020
Gabriela Mutu : Asociația CU CĂRȚILE PE ULIȚĂ
Cel mai frumos cadou de ziua mea